Stortinget barnehage

Det er alltid litt spennende å få et innblikk i hva som skjer bak Stortingets lukkede dører. Jeg har liksom sett for meg at de diskuterer, skaper allianser, drikker kaffe osv. 

Men idag fikk jo vite at det egentlig er en barnehage bak de dørene😆

 

Ser for meg Hareide og Støre som krangler om hvem som hadde spaden først. Hareide syns jeg jo at er litt lett krenkbar, så han roper vel på tante Erna aller først.

 

Enda godt de nå har fått en fornuftig og stødig ny styrer i barnehagen. Har trua på at dette er en jobb Tone Trøen klarer utmerket. 

Men selvfølgelig ikke lett å rydde opp i det byggeprosjekter som allerede er i gang i sandkassen. 

Hun får sette alle i ringen, og ha en alvorsprat om hvem som har gjort hva. Hvis de ikke er ærlig så får hun rett og slett sende med en lapp hjem til foreldrene. Må jo bli en eller annen konsekvens. Jeg foreslår at de ikke får spille PlayStation på stortinget på minst en uke. Ikke lov å leke på tvers av partier heller. 

Blir bare bråk og krangling. 

 

Tone får ringe kongen og be han true med å sende Sonja hvis de ikke gir seg. Ser for meg at det er litt skummelt at Sonja dukker opp i barnehagen og er streng. Jeg hadde iallefall da umiddelbart bedt om unnskyldning. 

 

Håper på litt ro for disse menneskene som har påtatt seg å styre landet til det beste for oss. 

Jeg er iallefall godt fornøyd med dagens utfall. 

Det går liksom ikke an å bare gjøre som man vil når det er så mange barn som blir såret og vonbrotne. 

 

Da må man pent be om unnskyldning, og lære seg å leke med alle😊