Hva skjer?

 

Ja hva skjer egentlig? Hvorfor oppretter jeg en blogg? Det er faktisk noe jeg har hatt lyst til å gjøre en stund. Jeg er glad i å skrive, og jeg er glad i gode tips. Hvorfor ikke dele noe av det jeg har funnet ut med flere? Hvem er jeg? Som regel når jeg skal svare på det så er det første jeg sier: jeg er mamma til fire gutter. Ja det er jeg, men jeg er litt mer også. Men jeg er den jeg er på grunn av de barna jeg har, og hvordan jeg har valgt å oppdra dem. Eller hvordan de oppdrar meg. For det går begge veier nå som de er tenåringer. "Fjern det innlegget på facebook!" Det har jeg fått høre noen ganger:-) Skal skrive noe mer om det senere.

 

Hva kommer jeg til å skrive om? Rydding, organisering, krangling med unger, oppdra unger, hvordan snakke med barn om forskjellige temaer. 

 

Jeg har jobbet med barn og unge siden 1996. Så noen års erfaring med å snakke med barn har jeg. Både om daglidagse ting og om alvorlige ting. 

 

Også har jeg litt støv på hjernen..Men de to siste årene har jeg klart å flytte støvet fra hjernen og tilbake til kriker og kroker i huset:-)