Hvordan få hverdagen til å gå rundt?

 
 
 

Dagen går og tiden flyr avgårde selv om jeg ikke er ferdig med det jeg skal. Ett av mine aller beste tips for ikke å miste vettet er noe jeg bruker flittig. Hver dag så skriver jeg ned det jeg har gjort. Ikke det jeg burde ha gjort, skulle ha gjort, ikke rakk osv. MEN kun det jeg har gjort.

 

Tar ikke lang tid og er ganske befriende. Prøv det hjemme eller på jobb. Skriv det du har gjort, og vær fornøyd med det. Kanskje du tror at du ikke har gjort så mye, men hvorfor ikke være fornøyd med det lille du har gjort. Lista kan være kort eller lang, men jeg er helt sikker på at du har gjort noe:-)

 

Idag har f.eks jeg stått opp, vekket unger, laget matpakker, vasket tøy og bretta tøy. Ja stå opp kan også stå på lista:-) For noen er det kanskje nok enkelte dager. Det viktigste er ikke hva andre mener du burde ha gjort, men sett deg dine egne mål. Jeg har til tider vært ganske sliten av å se hvor mye folk gjør på Facebook. Jeg har tenkt at jeg gjør ingenting, mislykka, får det ikke til, er ikke god nok osv. Men det er vi:-)Gode nok altså. Alle på hver sin måte. Det viktigste er at du lærer å være fornøyd med deg selv. Selv om jeg ikke har gått en topptur før jobb en morgen så betyr ikke det at jeg ikke har rørt på meg. Løpe etter unger er jaggu god trening det også. "Har du huska gymtøy? Har du pakka penalet? Har du tatt på stillongs? Jo du skal ha på jakke!Mora di fryser og da gjør du det også:-)"